Onze worsten, ballen en burgers zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen boer en kok. Wij vinden dat vlees een luxeproduct is, dat je niet klakkeloos op tafel kunt zetten. Daarom selecteren wij zelf het kwaliteitsvlees van Hollandse boeren met respect voor het dier, de planeet én onze smaakpapillen.

Dit zijn producten waarin je ons unieke recept, de smaak van het vlees én de liefde voor het ambacht proeft!

 

Waar

ah logo

Wij zijn verbaasd dat er in ons land zo moeilijk aan goede verse worsten, burgers en ballen is te komen. Terwijl in steeds meer landen de supermarkt een keur aan kwalitatief en onafhankelijk (merk)vlees verkoopt, blijft Nederland achter. Wij zijn vastbesloten om dit te veranderen. Met Butch & Dutch willen wij ambachtelijke vleesproducten verkrijgbaar maken voor iedereen. En dit lukt. Vind op het kaartje hieronder een verkopende Albert Heijn bij jou in de buurt!

 

Verkoopt jouw Albert Heijn onze Butch & Dutch producten (nog) niet? Vraag de filiaalmanager dan graag om ze te bestellen via zogenaamde ‘NASA-nummers’:

 

  • Worst venkel/tijm: 817505
  • Kalfsworst mosterd/peterselie: 817506
  • Burgers zeezout/zwarte peper: 844898
  • Burgers tijm/ui: 844899
  • Ballen zwarte peper/dille: 844900
  • Ballen kaas/tijm: 844901

 

 

Recepten

Onze worst ligt in 2 varianten in de winkel. De venkel tijm worst is geïnspireerd op de varkensworsten die ze in Zuid-Italië maken. De mosterd peterselie worst is een sappige kalfsworst met een pittige nasmaak. De worsten zijn vrij van gluten, lactose, tarwe en suiker. Onze recepten zijn niet geheim. Klik op de onderstaande gerechten als je thuis zelf lekkere worst wilt maken.