Rabarcello is een ambachtelijke ‘Dutch Spirit’ van verse rabarber. Al meer dan 5000 jaar wordt deze bijzondere plant gebruikt voor zowel zijn medicinale als culinaire kwaliteiten.

Samen met de historische distilleerderij Herman Jansen vond Mister Kitchen hét recept om de unieke smaak en fluorescerende kleur van de heilige stengel in een fles te vangen. Het resultaat is een smaakexplosie van zoet, zuur én bitter. Daarom is onze Rabarcello perfect om te serveren in cocktails en feestelijke bubbels. Maar vooral ook gekoeld als origineel, zomers aperitief of naast een mooi dessert. 100% Natuurlijk dus bewaar de fles donker en koud (0-6ºC). Geniet ervan binnen een paar weken na opening.

Waar

gallengall-logo-200

Omdat het ons jaren kostte om Rabarcello te (vervol)maken, hebben we geen haast om onze roze godendrank tot een tijdelijke hype te laten groeien. Daarom selecteren we zelf de wijze waarop hij wordt gedistribueerd. Op onderstaand kaartje kan je inzoomen om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar je Rabarcello kan krijgen. Als jij onze Rabarcello wilt verkopen, op je menu wilt zetten of nergens kunt vinden, stuur ons dan gerust een mail!

Recepten

Om de ideale balans tussen zoet, zuur en bitter in Rabarcello te krijgen gebruiken we één kilo rabarber per liter Rabarcello. Zoals je aan de recepten hieronder ziet, is hij perfect te mixen in mooie cocktails. Maar probeer er in ieder geval eentje puur. Met je ogen dicht.

The Holy Stem – Zazí

Samen met de muzikale muzes van Zazí, creëerde Mister Kitchen een liefdeslied en videoclip voor onze geliefde stengel. Geschoten door regisseur Freek Zonderland in de rabarbervelden van onze eigen rabarberboer Rob de Rond.